Igraonica "Baja Patak", raspolaže sa raznolikom opremom i rekvizitima za igru i avanture koje su deci neophodne. Sva oprema je prilagođena za starosne grup

e dece i kompletno je nova i bezbedna.

Igraonica sadrži: veliki kavez za decu na dva nivoa, sa toboganom, dečijim bazenom sa lopticama, ljuljaškom i ostalim propretnim elementima kaveza. U igraonici se nalazi i Trambolina, koja je prečnika 3m a izdržljivosti do 200kg. Pored kaveza i tramboline tu su i plastična kućica za decu, opremljena šerpicama, šporeto, alatom i ostalim kućnim priborom kako za devojčice tako i za dečake, tu su i table za crtanje, lopte za skakanje itd.

Igraonica "Baja Patak"je opremljena kako za najmlađe tako i za stariju decu, imamo na raspolaganju kompjuter, izvode se karaoke, radi se face painting, a takođe posedujemo i fudbalski teren za male fudbalere.

 

Što se tiče bezbednosti Vaše dece, Igraonica "Baja Patak" je opremljena podnim grejanjem i etisonom, kao i dobrom klimatizacijom, tako nda u prostoru ni u jednom trenutku nije zagušljivo, vruće ili hzladno Vašoj deci. Prostor u kome deca borave je odlično obezbeđen i ograđen, jer nam je njihova sigurnost na prvom mestu. Takođe su uvedene i npanik lampe, koje u bilo kom slučaju nestanka struje ili sli8čno istog trenutka Vašoj deci vraćaju sigurnost i bezbrižnost. Prostor namenjen deci je extra osvetljen, i poseduje veliku količinu dnevne svetlosti. Takođe bitno za roditelje deo u kome deca borave je obezbeđen video nadzorom i u svakom trenutku možete videti šta Vaše dete radi.

Prostor za igranje dece u Igraonici "Baja Patak" može da primi do 50 (pedesetoro) dece.

 

Igraonica "Baja Patak" je otvorena radnim danima od 14,00 - 21,00. U slučaju da ste odučili da nas posetite Molimo Vas da nas kontaktirate i proveriti da u tom trenutku nije organizovana proslava rođendana.